Trevlig ”Salong” !

imageI onsdags hade vi i Gunnar Wennerberg Sällskapet en Salong på Närebo Gårdsrestaurang. Hedersgäst och föreläsare var Robert Sund, tidigare dirigent för Allmänna Sången och OD, men också förr en Gluntsångare .
Det blev även en del andra ”kulturella” inslag under kvällen, bl a det lokala duettpar som ni ser nedan på bilden . Mot slutet av kvällen framförde Jonas, C-G och Christer en Glunt, ”Nu tror jag det kan vara tid …” och därefter sjöngs traditionsenligt allsång på ”Här är gudagott att vara”.

sund-1ca

En reaktion på ”Trevlig ”Salong” !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.