Arrangemang under verksamhetsåret 2021/2022

Mycket är osäkert under pandemin, det har vi fått lära oss. Trots det har nu styrelsen fastslagit program och arrangemang för hösten 2021 och våren 2022. Vi hoppas att allt skall gå åt rätt håll och att det skall gå att genomföra.

Hösten 2021

17 november – Salong på Wennerbergsgården kl 18.30. Vi bjuds på sång och musik och ett resequiz. Lättare förtäring.

30 november – Vänermusei Vänner har denna kväll ett arrangemang på Vänermuseet med tema Wennerberg. Medlemmar ur GW Sällskapet medverkar med presentation, sång och musik om och av Gunnar Wennerberg. https://www.vanermuseet.se/program/berattarkvall-6/

Våren 2022

2 februari

Årsmöte. Vid mötet har vi även besök av Lars-Göran Nilsson från Vänermuseet som pratar om ”Lidköping under Wennerbergs tid – staden, livet och människorna” .

19 mars

Stor Salong. Vi träffas denna gång på Sockertoppen för supé och medverkan av bl a Wennerbergskören, denna kväll under ledning av gästdirigenten Robert Sund, och dessutom hoppas vi på överraskningar under ”Dîner Spectacle”.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är sockertoppen.png

23 april

Lidköping gästas denna kväll av Stockholms manskör, tidigare kallad Veteraner ur OD. En sångartradition i Wennerbergs anda. GW Sällskapet arrangerar inte, men vi tycker det är väl värt ett besök.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.