Sällskapets informationsfolder nu ute!

folder2Gunnar Wennerberg Sällskapet har nu tagit fram en informationsfolder som i sitt innehåll presenterar Sällskapets mål, GW-historik och föreningens verksamhet. Här finns också information till personer som vill bli medlemmar. Foldern kommer att läggas ut på publika platser som kommunreceptioner, bibliotek mm. Har du någon plats där du vet att vi skulle nå många på så är det bara att du hör av dig så har jag foldrar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.