Följ Sällskapets blogg

imageNu kan du genom en enkel åtgärd få reda på när ny information läggs ut på bloggen. Till höger på sidan visas bilden du ser här bredvid. Skriv in din e-postadress på den markerade raden och klicka på Följ.

 

 

imageDu kommer nu att få ett mail som bekräftar att du nu följer denna blogg. Så fort vi lägger ut inlägg på bloggen med information från Wennerbergsällskapet så får du ett mail om detta. Du missar nu ingen info och du behöver inte logga in på sidan för att se om något nytt kommit ut. Här sker naturligtvis inget nytt varje dag och därför blir en sådan här funktion viktig.

En reaktion på ”Följ Sällskapets blogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.