Unga Gluntsångare

uppsala 12Glädjande nog har jag fått kontakt med två unga Gluntsångare från Askim, Tim Holst Nielsen och Sebastian Wernqvist, som under organisten Peter Johanssons handledning börjat att sjunga Gluntar. Vill här på Sällskapets hemsida presentera dessa duktiga ungdomar genom en video de presenterar på Youtube. De sjunger här Nattmarschen i Sankt Eriks gränd. På bilden ser ni den pump som nu finns där och som omnämns i sången.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.