Wennerbergsalong 21 sept

WEnner ! Sund 1

 

 

 

 

 

 

Välkommen till höstens första Wennerbergsalong!

Onsdagen den 21 september kl 18.30 är du som medlem i GWS inbjuden att delta i höstens första Wennerbergsalong. Det serveras en supé med kaffe och det bjuds på olika kulturella inslag. För dig som önskar annat än bordsvatten/öl finns försäljning. Salongen hålls denna gång på Närebo gårdsbutik&restaurang.

Priset är 220:- och arrangemanget är enbart för medlemmar. Anmälan görs till C-G Carlander senast den 17 sept på e-post: c-g.carlander@narebo.se   Avgiften skall i samband med anmälan inbetalas på bankgiro 5085-8430 (C-G Carlander).Glöm ej ange namn vid inbetalningen.

Från Kvintetten Olsson till dirigent för OD och i världen

Denna gång gästas salongen av Robert Sund, som kommer att göra en musikalisk föreläsning om sitt liv i musiken. Robert har bl a varit dirigent för körerna Allmänna Sången och Orphei Drängar. Han var också en av sångarna i Kvintetten Olsson. Vi är mycket glada över att vi får en av Sveriges körgiganter som gäst på vår Salong. Mer info om Robert Sund hittar du på Wikipedia och på http://www.robertsund.se

Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.